NETRADION.TK

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
Välj att spela upp i din mediaspelare STÖD RADIO VERKSAMHETEN: PG 634252-1 Gunnar Andersson Den 1 juli 2013 firar vi 25 år på Stockholms närradio fm 88mhz narradio.se!

lördag 15 september 2012

Gunnar fick svar från Inger

Hej Tack fär svar. Det låter bra som Du gör. Ja jag tycker givetvis precis som Du om massimporten av ett illiterast trasproletariat från Tredje världen - de kommer ju aldri att kunna försörja sig själva hur många miljoner Ullenhag &Co än pumpar in i s k integratiosnprojekt och den ena reformen efter den andra. De VILL JU INTE INTERGRERAS! Läste i DN idag ännu ett ex på detta. De 20 barnen från den nerbrunna (läs nerbrända) förskolan i Husby skulle få flytta till en annan förskola som en "tillfällig lösning." "Redan dag två erbjöd vi alla barn plats på våra reguljära skolor men föräldrrana som valt en privat förskola med särskild inriktning (läs islam) ville inte det. Nu har vi hittta plats i en av våra förskolor där de kan få en helt egen avdelning" sa Gunilla Davidsson, verksmahetsområdesanavsarig i Rinkeby-Kista.
Hur blir de integrerade när de kan vägra att ha sina barn i samma skolor som svenska barn och dessutom får särlösningar så de ska slippa komma i konatkt med de förhatliga svenskarna och våra förhatliga normer som inte passar. Det finns bara en lösning: ÅK HEM! Dessutom är det ju ett himla tjat om att de ärr "exkluderade, marginaliserade, stigmatiserade, diskriminerade och det är givetvis de främlingsfientliga och rasistiska och islamofobiska svenskarnas fel. Dessutom delar vi in i "vi och dom." När det är de själva som gör detta! I Åke Dauns rapport SOU - minns inte numret Invandrare i storstad citerade han en nybyggar som på frågan vad som var det bästa resp sämsta med Sverige. Svar på 1: bidragssytemen Svar på 2: svenskarna.. Jag ska skriva till Ullenhag om detta. Hälsningar Inger----- Original Message -----
From: Kenneth Gunnar Andersson
To: INGER
Sent: Saturday, September 15, 2012


Jag har tagit upp så mycket om invandring så jag försöker ta upp annat man blir både arg och ledsen hur de förstör vårt land.
Den invandring vi hade förr av duktiga yrkes kunnigt från europa är nåt helt annat än dagens sk asylsökande.

Borlänges kommunalråd säger att de hamnar hos socialtjänsten eftersom de inte får några arbeten.
När inte svenskarna får några jobb hur ska då dessa som inte ens kan tala vårt språk kunna hitta några arbeten.


Det väller in med 1000 per vecka nu åtta miljarder extra men järnvägen får 900 miljarder!!!!

--------------------------------------------------------------------------------

No virus found in this message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 10.0.1424 / Virus Database: 2437/5269 - Release Date: 09/15/12

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera detta inlägg!