NETRADION.TK

Winamp, iTunes Windows Media Player Real Player QuickTime
Välj att spela upp i din mediaspelare STÖD RADIO VERKSAMHETEN: PG 634252-1 Gunnar Andersson Den 1 juli 2013 firar vi 25 år på Stockholms närradio fm 88mhz narradio.se!

tisdag 17 september 2013

Långshyttan den 17/9

Fått ordning på en hel del på Siemens-Fuitsi datorn efter måndagens attack så det har tagit hela dagen råkade trycka så den stängdes av lite huxflux men börjar bli trött.
Har lagt in program synkat Seamonkey från C datorn likadant med Avant browser har synkat bokmärken från kollegan på C datorn dock följde inte autofyllningen med.

Windows mail live finns inte längre för vista ett enkelt windows mail finns men jag tycker Mozillas thunderbird är bättre tog lite tid att ställa in rätt inställningar men till slut ville det fungera.

En sak som är jobbig men när det strular med datorer/program måste man inte få panik utan tänka logiskt och till sist har man på nåt vis fixat det.

I program som screamerradio nexxusradio rarma radio osv måste man söka och sedan manuellt lägga in favoriterna igen.
Hösten verkar komma +12C idag och mulet verkar lite blött ute.
Några asylsökande barn har nån gång synts leka lite rätt små är dom.Även färgade barn finns här är det inte hemskt?

Huckle brudar och brudar utan hucklen.
Får fortsätta med B datorn det är mera från windows update som ska läggas in.
Winamp med rätt plugin är fixat fick leta men nu kan jag strömma igen över netradion.tk samt ansluta till närradioföreningens server.

Antingen med tx.narradio.se eller server nr 2 rx.narradio.se
även från B datorn ska det testas ett köra live med stereomix bortkopplad vilket orsakat att ibland kommer ljud tillbaka.
På b datorn lät det helt galet på c datorn lite mindre och lägre och inte hela tiden.

Lite svag mikrofon inkopplad men det går att byta så den starka mikrofonen från mixern till c datorn kommer in i b datorns line in.

Naken överkropp hade jag sist jag handlade det kan man glömma nu man får ta på varmare träningsbyxor och anpassa sig det är inte sommar längre.

Tog in två tunga Andersson högtalare från sovrum nr 2.
Stängde igen fönstret brukar stå öppet men det blev kyligt.
Mina högtalare från Säter/Märsta proson gick sönder 2011.
De är mycket tunga och jag har ingen möjlighet att få dem till nån återvinning.

Äppeljuice är gott jo just dagarna innan attacken som låste b datorn hade itunes tappat bort mina poddcast de fanns inte kvar.Fick fixa till några nya och några gamla sen efter det tidsödande ominstallationen får man börja om från början igen och hur ska man komma ihåg hur man hittade dem?

Onsdag blir det bara ica handla mycket och bära hem tungt.
Tar matvagnen+en bärkasse.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera detta inlägg!